Anmeldelser

Marit:

Jeg oppdaget Johanna gjennom et forum for matintoleranse, og la snart merke til her er en med masse kunnskap og erfaring om dette, og om hvordan man gjennom et sunt og riktig kosthold kan bedre sine plager. Jeg valgte å bruke henne som helsecoach gjennom en periode på 6 mnd, og er svært godt fornøyd med oppfølgingen hennes. Som nevnt var jeg på forhånd klar over at hun hadde svært god kunnskap om intoleranser, men jeg ble ellers positivt overrasket over hennes bredde, det at hun evner å se helheten på en måte som man ellers sjelden opplever. Selv om jeg føler at jeg hadde mye kunnskap både om kosthold og intoleranser fra før, hadde jeg svært godt utbytte av timene hos Johanna, og kan trygt anbefale henne videre. Et lite pluss er også at hun kan skilte med den nydeligste utsikt fra sitt kontor, man finner ro så snart man setter seg ned 🙂 Jeg må i tillegg trekke frem kursene hennes! Ikke bare er de lærerike, men også fantastisk hyggelige! Gleder meg allerede til neste gang!

 

Rosmari: 

Takk for en flott og lærerikt side, har fått mange gode tips om bruk av sunne og alternative ingredienser, og for en kunnskap Johanna har! Her er en dame med engasjement og som sprer det gode budskap om viktigheten av ha vi putter i oss og lærer våre barn! Kursene hennes kan virkelig anbefales, det er noe annet å få prøve ting ut i praksis også være sammen med andre som ønsker sunn mat for seg og familien, gleder meg til å vite/lære mer….

 

Angela:

Etter flere helse-coaching timer, kan jeg trygt si at Johanna kan hjelpe med alt mulig! Jeg tenkte mest på mat intoleranse da vi kom i gang, men fant en coach som ga mye mer. Hun klarte å fange opp flere ting gjennom våre samtaler som hjalp meg til å bli friskere og mer oppmerksom på ting i både kropp og sinn. Jeg kan virkelig anbefale coaching timer med Johanna!!

 

Frances:

matmagi.no is a wonderful way to improve both mental and physical health. You will find inspiration to change your nutritional lifestyles. In addition, you will find healthy and easy to make recipes that will help you towards achieving your healthy lifestyle goals. My favorite website 🙂

 

Glenn:

Har hatt kontakt med Johanna i to år. Hun er fantastisk flink på alt som har med kosthold og matlaging å gjøre. Virker som hun alltid har en god løsning på å finne dietter som passer.
Hun er veldig kunnskapsrik og interessert i å hjelpe. Anbefales på det sterkeste av meg.

 

Evy:

Fantastisk inspirerende og gøye matkurs, med en knalldyktig og tålmodig Johanna

 

Marion:

Johanna er bare den beste! Hun er kjempeflink til å inngå på individuelle ønsker og problemstillinger og har alltid nye ideer å komme med. Jeg gleder meg til neste gang!

 

Claudia:

I’ve been following Johanna’s blog for quite a while now and I just love her recipes; they’re easy to cook and delicious at the same time! Also, her blog and Facebook-page are a great source for ideas about how to live a healthier life (thanks for regularly reminding me to do yoga!). Johanna, I wish you were in Austria more often, I’m sure there would be quite a few signups for a cooking class here too!

 

Megan:

Awesome! Johanna is so knowledgable in her field and effective in her work.

 

Jiri:

Takk til Johanna og LavFODMAP for et profesjonelt og godt opplagt kurs i matlaging for personer med irritabel tarm. Oppskrifter var enkle å følge, og ga mye matlagings glede for de som var med. Arbeidsmengden var akkurat passe, uten stress og prestasjonsangst. Kurslederen fulgte oppmerksomt med underveis og kom med nyttige innspill og kompletterende opplysninger. Det sosiale miljøet var helt topp og bidro til en positiv helhetsopplevelse for alle deltakere. Kort sagt: Dette var både gøy, og nyttig. Absolutt verd pengene. Eneste som trekker ned er at det ikke ble så mye rester i de medbrakte matboksene. Maten var rett og slett så god at alle spiste med vellyst, så det ble lite igjen på fatene. Kanskje noe å tenke på for dem som satt hjemme og gledet seg til å fråtse i godsakene: Bli med neste gang!

 

Rosmari:

En fantastisk opplevelse! lærte mye av en engasjert og flink Johanna. Mye god mat med utrolige smaksopplevelser, råd og tips for bedre matlaging som gjør godt for kropp og sjel, vi følte vi hadde vært på en fest med 9 retters middag, vi var i hvert fall i feststemning etter denne opplevelsen. Tusen takk Johanna!

LikerVis flere reaksjoner

Kommenter