Intoleranser og allergier

Allergenic food isolated on whiteMatvanene, råvarene og måten vi lager mat på har undergått svært store forandringer over få generasjoner. Maten var for ikke mange år siden i stor grad økologisk, dyrket lokalt, benyttet i vekstsesongen, og laget fra bunnen. Vår generasjon spiser mye prosessert mat, som inneholder lite næring og mange tilsetningsstoffer som ikke er bra for kroppen. I tillegg har vi glemt hvor viktig det er å tilføre kroppen gode tarmbakterier gjennom fermentert mat.

Mennesker i dag er utsatt for mange miljøinnflytelser og antallet som utvikler allergier eller matintoleranser stiger stadig. Produktutvalget har blitt  stort og uoversiktlig, slik at mange over tid har fått redusert evne til å føle hva som ikke er bra for kroppen.

Mens noen eksempelvis godt tåler å konsumere melk og gluten, kan disse utløse små og store helseproblemer hos andre. Det gjelder for hver og en å finne ut hva som er best for akkurat hennes kropp.

En helsecoach er utdannet til å hjelpe deg å kjenne kroppens signaler, og å hjelpe deg i en prosess for å finne hva som passer best for deg og ditt velvære.
En oversikt over mine tjenester finner du HER.