Matkurs

matmagi.no tilbyr matkurs knyttet til forskjellige helserelaterte tema.
Her kan du lære deg å lage sunn og enkel mat fra bunnen, tilpasset dine individuelle behov:

  • Glutenfri mat
  • Melkefri mat
  • Fermentering
  • Gluten- og melkefri mat
  • Juices og Smoothies
  • LavFODMAP for deg med IBS/irritabel tarm
  • Hjemmelaget babymat
  • Veganmat
  • Vegetarmat
  • Sunn mat for en sterk kropp: treningsmat
  • Lavkarbo
  • superfoods
  • etc.

Dette er både gøyt og sosialt!
Sjekk www.facebook.com/matmagi.no for kommende arrangementer.

Hvis du ønsker et privat matlagingskurs for deg og dine venner/kolleger (10 personer pluss) ta gjerne kontakt med meg.
Jeg tilbyr og lukkede kurs til utdrikningslag, team-building, klubb-kveld, bursdag, etc.

Noen kommentar fra mine deltakere:

“Takk til Johanna og LavFODMAP for et profesjonelt og godt opplagt kurs i matlaging for personer med irritabel tarm. Oppskrifter var enkle å følge, og ga mye matlagings glede for de som var med. Arbeidsmengden var akkurat passe, uten stress og prestasjonsangst. Kurslederen fulgte oppmerksomt med underveis og kom med nyttige innspill og kompletterende opplysninger. Det sosiale miljøet var helt topp og bidro til en positiv helhetsopplevelse for alle deltakere. Kort sagt: Dette var både gøy, og nyttig. Absolutt verd pengene. Eneste som trekker ned er at det ikke ble så mye rester i de medbrakte matboksene. Maten var rett og slett så god at alle spiste med vellyst, så det ble lite igjen på fatene. Kanskje noe å tenke på for dem som satt hjemme og gledet seg til å fråtse i godsakene: Bli med neste gang!”

“En fantastisk opplevelse! lærte mye av en engasjert og flink Johanna. Mye god mat med utrolige smaksopplevelser, råd og tips for bedre matlaging som gjør godt for kropp og sjel, vi følte vi hadde vært på en fest med 9 retters middag, vi var i hvert fall i feststemning etter denne opplevelsen. Tusen takk Johanna!”

Her kan du melde deg på matkurs: 

Fermenteringskurs

MELD DEG PÅ INNEN 8. OKTOBER OG FÅ 50kr RABATT!!!

Fermentert mat smaker både godt og tilfører kroppen milliarder av melkesyrerbakterier, som er bra for tarmhelse og god fordøyelse. Ikke bare brukte man fermentering til å holdbargjøre mat før i tiden, men man visste og om de gusntige effektene for helsen.
Lær deg bland annet å lage sauerkraut, sylteagruk, surdeigsrundstykker og kokosnøttvann-kefir.
Ta med deg flere sylteglass for å ta med hjem matprosjektene dine.
Det blir en del smaksprøver, så komm sulten!
Velkommen til et gøy og lærerikt kurs!

Tid: 16. November 2017, kl.17:30-18:30
Sted: Kaland Skole
Kursholder: Integrative Nutrition Health Coach Johanna Dyngeland
Påmeldingsfrist: 08.11.2017
Pris: 800kr

Kurset er i tillegg glutenfritt så la meg gjerne vite om du har behov for det.

OBS: Ikke glem å ta med deg noen små beholdere for kunne ta med hjem restene og dele med familien eller venner.

Påmelding er bindende! (Husk å sjekke søppelpost hvis du ikke hører fra meg innen noen dager!!!)