Anmeldelser

Mette:

Så glad for å bli medlem i gruppen din Johanna. ?️Jeg har så stort utbytte av å kunne trene hjemme. Prøver å få til et par av timene dine i uken pluss litt solhilsen hver dag. Du er så flink å forklare hvordan en utfører øvelsene at en fint kan gjøre det hjemme.? Tusen takk for all kunnskap du deler ?️❤️

Online Yoga deltaker:

Det  var veldig bra med en yoga time i går kveld, så ser frem til flere sånne. Selv om jeg selv synes jeg er ganske flink til å trene litt nesten hver dag, er det kjekt med litt input fra instruktør.

Cathrine:

Veldig kjekt å følge deg i sosiale medier. Din ekte og ærlige måte å være på inspirerer.

Yoga kurs deltaker:

Takk for yoga timen i går – det var den beste jeg har vært på noensinne!

Mette:

Jeg er med videre i Online Yoga Medlemskap! Jeg får trent så mye yoga på denne måten, dvs siden det er online! Veldig gode timer, varierte og så er du så flink å forklare hvordan en utfører øvelsene Tusen takk og ha en nydelig dag ?️

Gina:

Online Yoga timene fungerer kjempebra! Du er så flink til å forklare øvelsene og det er derfor lett å følge med på hvordan de skal utføres?

Morgen Yoga deltaker:

Tusen takk for en super yoga-morgen i dag 🙂 Utrolig behagelig og flink lærer og godt for sjel og stiv kropp :).

Nina:

Jeg er også overveldet av følelser og inntrykk etter turen?Fantastisk fin gjeng, nydelig område, kjempegod mat og vin, Bella Frizzante??og selvfølgelig yoga-øktene på terrassen?‍♀️, fantastisk!
Ordene «løfte hjertet» har visst satt seg fast??så de, selvfølgelig, tar jeg med meg på veien videre.
Så tusen takk til deg fineste Johanna, for en kjempefin retreat på alle mulige måter. Du tar vare på de rundt deg og ser alle, verdens beste egenskap?du er kjempeflink!
Takk for laget alle sammen, håper vi treffes snart igjen?klem

Yoga deltaker:

Kjenner jeg trenger yoga; gjør så godt i rygg og resten av kroppen etter en time med deg,

Marit:

Heldige meg som fikk være med Johanna hjem til Østerrike og byen Graz og et nydelig fjell hotell. Hele opplegget står til terningkast 10.

Susanna:

Jeg er så takknemelig at jeg har fått lov å være med på denne fantastiske turen. Du Johanna har satt opp en perfekt plan med en god balanse mellom yoga, matlaging, kos og alenetid. Du er kunnskapsrik og oppriktig engasjert. Jeg er spesielt imponert over ditt kundefokus og hvordan du klarte å imøtekomme alles behov. TUSEN takk for opplevelsen????

Ingrid:

Matmagi.no har et stort spekter å spille på og representerer bredde i sitt tilbud profesjonelt ledet av Johanna. Anbefaler både yoga og matkurs med Johanna. Fermenteringskurset er topp. Tilsvarende kurs i sunt kosthold, enkle retter å tilberede og ikke minst smakfulle. Mine varmeste anbefalinger.

Mariann:

 Jeg henger meg på alle superlativene ??. Fantastisk flott tur med flotte spreke damer og verdens mest tålmodige og serviceminded turleder og yogainstruktør. 11 av 10 poeng til denne turen. Takk til dere alle. Jeg storkoste meg 
Absolutt noe jeg kunne tenke meg å gjenta.

Reidun:

Tusen takk for at eg fekk være med på denne fantastiske retreaten med den beste yogainstruktøren og de flotteste yogadamene??

Elin: 

Tusen takk for at du tok oss med til dette fantastiske området! Yoga og meditasjon har vært medisin for meg, men det som har gjort mest inntrykk er nok alle dere, skjønne jenter, som har vært med på turen. ? Jeg går allerede og pønsker på en liten samling, kanskje før ferien? ?

Christine:

Utrolig kjekt å være med på kurset og jammen meg ble maten bedre og enklere å lage enn jeg hadde trodd! Godt å få mer kunnskap om god og sunn mat laget fra bunnen! Gleder meg til flere kurs 
Anbefales på det varmeste 

Cathinka:

Flinke og sprudlende Johanna?
Du gjør hverdagsmat til et festmåltid?

Daniel:

Jeg anbefaler med lukkede øyne og et åpent hjerte!!?

Monica:

Johanna holdt et fermenteringskurs for 21 stk via Kulturgruppen I Statoil. Alle kursdeltakerne var veldig godt fornøyd med kurset. Morsomt og lærerikt kurs og vi avsluttet med nydelig mat der vi fikk smake på mye forskjellig. Kan anbefale kurset på det varmeste og vi gleder oss til flere kurs med Johanna. Hun er en veldig inspirerende lærer 

Ingrid: 

Johanna – en fornøyelse å delta på dine kurs. Fermenteringskurset jeg deltok på har virkelig vært en øyenåpner og byr på mange uante muligheter innen gourmet og helsekost. Hjertetakk. Legger ut bilder om litt??

Linda:

Fantastisk spennende og lærerikt fermenteringskurs !

Lisa: 

veldig lærerik! blir kjekt å lage mat hjemme nå med litt mer kunnskap enn jeg hadde i går! tusen takk for en super opplevelse 

Ingrid:

Johanna – en fornøyelse å delta på dine kurs. Fermenteringskurset jeg deltok på har virkelig vært en øyenåpner og byr på mange uante muligheter innen gourmet og helsekost. Hjertetakk.

Monica:

Johanna holdt et fermenteringskurs for 21 stk via Kulturgruppen I Statoil. Alle kursdeltakerne var veldig godt fornøyd med kurset. Morsomt og lærerikt kurs og vi avsluttet med nydelig mat der vi fikk smake på mye forskjellig. Kan anbefale kurset på det varmeste og vi gleder oss til flere kurs med Johanna. Hun er en veldig inspirerende lærer 

Arnhild:

Vil anbefale yoga retreat I Østerrike til alle! Kurset passer både for nybegynner og for den mer avanserte. Johanna er en erfaren og dyktig Yoga lærer , og tilpasser øvelser til alle. Matkurs som ble holdt var en “høydare”, og jeg kommer definitivt til å lage mer av denne maten, og melde meg på flere mat kurs og Yoga Workshop. Tiden gikk veldig fort i vakre Østerrike, dette gjør jeg gjerne igjen!

Magnhild:

Tusen takk, Johanna, for en fantastisk yoga retreat i vakre Østerrike forrige uke. Alt var helt supert, med forskjellige typer yoga tilpasset deltakernes nivå og inspirerende matkurs med deilig vegetarmat. Satte også pris på at det var satt av tid til å oppleve nærområdet og også teste ut både lokal mat og drikke. Og ikke minst sosialt samsvar med en gjeng fantastiske damer! Blir gjerne med deg på tur flere ganget?

Ingrid:

Awesome ladies professionally guided by matmagi.no yoga retreat. On the agenda was not only magical food, however, also magical yoga and awesome hiking along the “Wine Street” in Steierland. We wouldn’t have missed it for anything.??

Lisa:

veldig lærerik! blir kjekt å lage mat hjemme nå med litt mer kunnskap enn jeg hadde i går! tusen takk for en super opplevelse 

Marit:

Jeg oppdaget Johanna gjennom et forum for matintoleranse, og la snart merke til her er en med masse kunnskap og erfaring om dette, og om hvordan man gjennom et sunt og riktig kosthold kan bedre sine plager. Jeg valgte å bruke henne som helsecoach gjennom en periode på 6 mnd, og er svært godt fornøyd med oppfølgingen hennes. Som nevnt var jeg på forhånd klar over at hun hadde svært god kunnskap om intoleranser, men jeg ble ellers positivt overrasket over hennes bredde, det at hun evner å se helheten på en måte som man ellers sjelden opplever. Selv om jeg føler at jeg hadde mye kunnskap både om kosthold og intoleranser fra før, hadde jeg svært godt utbytte av timene hos Johanna, og kan trygt anbefale henne videre. Et lite pluss er også at hun kan skilte med den nydeligste utsikt fra sitt kontor, man finner ro så snart man setter seg ned 🙂 Jeg må i tillegg trekke frem kursene hennes! Ikke bare er de lærerike, men også fantastisk hyggelige! Gleder meg allerede til neste gang!

Ingrid:

Yogakurs for barn, headed by the professional and skilled instructor of matmagi.no.

Rosmari: 

Takk for en flott og lærerikt side, har fått mange gode tips om bruk av sunne og alternative ingredienser, og for en kunnskap Johanna har! Her er en dame med engasjement og som sprer det gode budskap om viktigheten av ha vi putter i oss og lærer våre barn! Kursene hennes kan virkelig anbefales, det er noe annet å få prøve ting ut i praksis også være sammen med andre som ønsker sunn mat for seg og familien, gleder meg til å vite/lære mer….

Angela:

Etter flere helse-coaching timer, kan jeg trygt si at Johanna kan hjelpe med alt mulig! Jeg tenkte mest på mat intoleranse da vi kom i gang, men fant en coach som ga mye mer. Hun klarte å fange opp flere ting gjennom våre samtaler som hjalp meg til å bli friskere og mer oppmerksom på ting i både kropp og sinn. Jeg kan virkelig anbefale coaching timer med Johanna!!

Frances:

matmagi.no is a wonderful way to improve both mental and physical health. You will find inspiration to change your nutritional lifestyles. In addition, you will find healthy and easy to make recipes that will help you towards achieving your healthy lifestyle goals. My favorite website 🙂

Glenn:

Har hatt kontakt med Johanna i to år. Hun er fantastisk flink på alt som har med kosthold og matlaging å gjøre. Virker som hun alltid har en god løsning på å finne dietter som passer.
Hun er veldig kunnskapsrik og interessert i å hjelpe. Anbefales på det sterkeste av meg.

Evy:

Fantastisk inspirerende og gøye matkurs, med en knalldyktig og tålmodig Johanna

Marion:

Johanna er bare den beste! Hun er kjempeflink til å inngå på individuelle ønsker og problemstillinger og har alltid nye ideer å komme med. Jeg gleder meg til neste gang!

Claudia:

I’ve been following Johanna’s blog for quite a while now and I just love her recipes; they’re easy to cook and delicious at the same time! Also, her blog and Facebook-page are a great source for ideas about how to live a healthier life (thanks for regularly reminding me to do yoga!). Johanna, I wish you were in Austria more often, I’m sure there would be quite a few signups for a cooking class here too!

Megan:

Awesome! Johanna is so knowledgable in her field and effective in her work.

Jiri:

Takk til Johanna og LavFODMAP for et profesjonelt og godt opplagt kurs i matlaging for personer med irritabel tarm. Oppskrifter var enkle å følge, og ga mye matlagings glede for de som var med. Arbeidsmengden var akkurat passe, uten stress og prestasjonsangst. Kurslederen fulgte oppmerksomt med underveis og kom med nyttige innspill og kompletterende opplysninger. Det sosiale miljøet var helt topp og bidro til en positiv helhetsopplevelse for alle deltakere. Kort sagt: Dette var både gøy, og nyttig. Absolutt verd pengene. Eneste som trekker ned er at det ikke ble så mye rester i de medbrakte matboksene. Maten var rett og slett så god at alle spiste med vellyst, så det ble lite igjen på fatene. Kanskje noe å tenke på for dem som satt hjemme og gledet seg til å fråtse i godsakene: Bli med neste gang!

Rosmari:

En fantastisk opplevelse! lærte mye av en engasjert og flink Johanna. Mye god mat med utrolige smaksopplevelser, råd og tips for bedre matlaging som gjør godt for kropp og sjel, vi følte vi hadde vært på en fest med 9 retters middag, vi var i hvert fall i feststemning etter denne opplevelsen. Tusen takk Johanna!

Du finner alle facebook anmeldelser HER

LikerVis flere reaksjoner

Kommenter