Kurs og påmelding

Gluten- og melkefrit Matkurs

Har du akkurat funnet ut at du eller et familiemedlem ikke tåler melk og/eller gluten og føler deg helt lost? Hvordan skal du lage mat nå, hvilken erstatningsprodukter er trygt å bruke og hva må du passe på når det gjelder næringsstoffer?
På dette mat kurset får du ikke bare svar på alle disse spørsmålene, men vi lager også mange gode, enkle og næringsrike retter og etterpå får du alle oppskriftene med deg hjem.
Vi kommer til å bruke Jyttemel fra Holmen Crisp i kurset for ekstra god og sunn mat.
Vi avslutter kvelden med et koselig fellesmåltid hvor vi smaker på alt vi har laget så kom sulten!!!
P.S.: Det er lurt å ta med seg litt tupperware for å kunne ta med hjem rester; da får også resten av familien smake på matprosjektene du laget.

Tid: 15.04.2020 kl.17:30-20:30

Sted: Kaland Skole

Kursholder: IIN Helsecoach og matblogger Johanna Dyngeland

Pris: 790kr

Info og bindende påmelding: Johanna@matmagi.no

Påmeldingsfrist: 09.04.2020

Navn*

E-post*

Melding