Om matmagi

Å spise sunt er nøkkelen til god helse. Det er slett ikke noe magisk ved det. Spiser du matvarer som er bra for deg, har kroppen din det også bra.

matmagi.no har som  mål å gi deg støtte og veiledning i dine ernæringsvalg, hjelpe med matintoleranser og -allergier, og gi tips for å lage sunn og velsmakende hverdagsmat til hele familien. I tillegg tilbys det Yoga timer og retreats for å gjøre kroppen sterkere og roe sinnet. Denne helhetlige tilgangen med helsecoaching, matkurs og yoga gir en ideal base for et sunt liv.

E21A5757

matmagi.no drives av Johanna Dyngeland. Hun har over mange år hatt stor interesse for sammenhengen mellom det vi spiser, trening, helsen vår og hvordan vi føler oss. Hun lager oppskrifter og eksperimenterer med ulike retninger innen ernæring. Hun arbeider ut fra en overbevisning om at det ikke finnes ett kosthold som passer for alle, men at hver og en kan finne ut av hva som passer best for sin kropp.

Johanna er utdannet helsecoach ved Institute of Integrative Nutrition. Utdanningen er sertifisert av New York State Education Department.
I 2016 tok hun videreutdanning hos Tunsberg Medisinsk Skole innen matintoleranse og ta matintolernse tester og sertifisert veiledning innen matintoleranse.
Hun har vært kursholder for kostholdsprosjektet Bredt&Godt+ ved Kaland skole i over to år og for vegetar-matlagingskurs for Bærekraftige liv siden 2014 . Hun holder matlagingskurs i Stavanger i samarbeid med www.socialcooking.no I tillegg arrangerer hun egne matkurs med ulike tema.

I 2017 tok Johanna en 200 timer yoga-lærer utdanning i Thailand og er nå 200h ytt Yoga Alliance sertifisert yoga-lærer. Mer informasjon om yoga klasser og retreatsfinner du her.

Johanna holder mange forskjellige yoga timer i Bergen, blandt annet for Yogaloftet Fana og for Fysioterapi-senter Bergen Sports Medicine & Rehabilitaion. For mer info og timeplan klikk HER.

Johanna er også bidragsyter til boken LAVFODMAP – Folkets favoritter fra Frisk Forlag. Hun hadde fornøyelsen av å være med å lage rettene til fotoshooten. Hun fikk følgende takk i boken:
“Til Johanna Dyngeland som både har sendt inn oppskrifter, stilte som frivillig på fotoshoot i Stavanger og har kommet med verdifulle innspill”.