Yoga i hagen

Yoga er bare en av mange måter å bevege seg på men fordelen er nok at du trenger minimalt med utstyr. Med tre barn og en travel hverdag er det ikke alltid like lett å finne tid til å trene. Derfor nyter jeg sommerhalvåret spesielt når vi kan alle være i hagen og bevege oss sammen. Mens jeg holdt på med en liten flow hoppet minsten på trampolinen.
En av de viktigste rådene jeg kan gi til mine helse coaching klienter er nok å ikke fortvile over at man aldri finner alene tid for å trene men å inkludere trening i hverdagen du allerede har og det betyr som oftest for småbarnsforeldre trening med eller ved siden av barna; og det kan være utrolig gøy, effektivt og koselig. I tillegg viser man til sine barn at det er viktig å holde seg aktiv, om det er yoga, egenvekt-trening, klatring, sykling, trampoline, tur eller noe annet dere synes er gøy.
Prøv deg på en mer aktiv hverdag for hele familien og la meg vite hvordan det går.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply