Kjøttpølse med grønnsakspasta

Pølse er ikke nødvendigvis usunn. Kjøp en god kjøttpølse med rene ingredienser, helst laget av økologisk kjøtt. For å redusere fett inntaket, lag noen hull i pølsen med en gaffel, før du steker den. Kinakål har mye vitamin C og folat og er perfect mat i vinterhalvåret.

  • kjøttpølse
  • 1 rød løk
  • 3 gulrøtter
  • 1 kinakål
  • ekstra jomfru kokosolje
  • 1 spiseskje hvetegress-pesto
  • rismelk
  • salt
  • pepper
  • din glutenfri favorittpasta (eller vanlig fullkornpasta, hvis du tåler gluten)

Lag hull i pølsen med en gaffel og stek i stekeovn eller i en panne.
Kok pastaen.
Hakk løken og stek på middels var. Skjær gulrøttene i biter og tillsett i pannen. Skær kinakålen i tynne strimmler og tilsett det også. Spe ut hvetegress-pestoen med litt rismelk og bland i grønnsakene. Smak til med salt og pepper. Bland grønnsakene med pastaen og server sammen med kjøttpølsen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply