uten egg/ uten gluten/ uten melk/ uten n√łtter/ uten soya/ uten sukker/ kunstige s√łtstoffer

Sunne pizzaboller

Disse sunne pizzabollene er barnas favoritt-turmat og satt sammen i en fei.
Her “gjemmer” vi gr√łnnsakene inn i deigen ūüėČ
Vi bruker helst √łkologiske og/eller lokale matvarer.
Du trenger:

  • 2 gulr√łtter (helst √łkologisk)
  • 1 lite glass tomat-purre
  • 2ss ekstra jomfru olivenolje
  • 2ss oregano
  • en klype salt
  • 1 pose rundstykke-mel (jeg liker blaninden fra det glutenfrie verksted)
  • noen blader skinke; utelat skinke for en vegan versjon!
  • mais
  • r√łd paprika, i sm√• biter
  • solt√łrket tomat
  • vegan ost
  • eventuelt annet topping du liker

Hakk gulr√łttene i kj√łkkenmaskin eller rasp de. R√łr sammen deigen med 4dl kald vann og gulr√łttene og fordel i 12 muffins-former. Lag et hull p√• toppen for fyllet.
R√łr sammen oregano, tomat-purre, olivenolje og salt og fordel p√• bollene.
Ha p√• topping og stek i stekeovn i 25 minutter ved 210¬į
Bruk gjerne revet squash istedenfor gulr√łttene for litt variasjon.

Tipps: Fungerer også utmerket i matboksen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply