Naturlig glutenfritt frøbrød

Å leve uten glutenfrie kornsorter kan være en utfordring; spesielt når man er glad i brød. Her er en enkel oppskrift, fullpakket med sunne proteiner:

  • 1/2 kopp malte chiafrø
  • 1/2 kopp hempmel
  • 1 kopp kikertemel
  • 1 kopp solsikkefrø
  • 1 kopp gresskarkjerner
  • 1 kopp sesamfrø
  • 1 kopp linfrø
  • 2 spiseskjeer extra jomfru kokosolje
  • 1 teskje salt
  • 1 klype malt koriander
  • ca. 1 1/2 til 2 kopper vann

Bland alle ingrediensene med vann og rør om til deigen holder sammen og la den hvile i 15 minutter i en silikon bakeform. Chiafrøene blir geleaktig og gir deigen en myk konsistens. Bak ved 200°C i en time.

Nyt med hardkokt egg, soltørket tomat og reddikspirer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply