Fermentert mat smaker både bra er tilfører kroppen milliarder av melkesyrebakterier, som er bra for tarmhelse og god fordøyelse. Ikke bare brukte man fermentering til å holdbargjøre mat før i tiden, men man visste og om de gunstige effektene for helsen.
Lær deg bland annet å lage sauerkraut, sylteagruk, surdeigsrundstykker og kokosnøttkefir.
Ta med deg flere sylteglass for å ta med hjem matprosjektene dine.
Det blir en del smaksprøver, så komm sulten!
Velkommen til et gøy og lærerikt kurs!
Sted: Kaland Skole, Bergen
Tid: 24.10.2016, kl.17:30-20:30
Kursholder:
Integrative Nutrition Health Coach Johanna Dyngeland
Påmelding: http://www.matmagi.no/
Påmeldingsfrist: 18.10.
Pris: 800kr
1 Comment
Rosmari Vindal
18.10.2016 at 14:17Hei Johanna! Har du plass til meg og Evy? Vi ønsker å være med 24. oktober hvis mulig 🙂
Hilsen Rosmari og Evy Vindal