En nydelig frokost for late feriedager eller helg! Arme riddere er opprinnelig fattigmannskost for å bruke opp gammelt brød men det har absolutt fått en revival: du spiser fantastisk god frokost og blir samtidig en matredder. Denne versjonen blir servert med bakte epler og kanel:
- 2 skiver gammelt (glutenfritt) brød
- 1 egg
- 2 ss lønnesirup
- 2 ss plantemelk (eller økologisk helmelk)
- 1 klype salt
- litt neutral matolje eller kokosolje
- 1 eple, skjær i biter
- 2 ss lønnesirup
- kanel
Ha lønnesirup og kanel på eplebitene og bak ved 210 grader til de begynner å karamelisere. En nydelig frokost for late feriedager eller helg! Arme riddere er opprinnelig fattigmannskost for å bruke opp gammelt brød men det har absolutt fått en revival: du spiser fantastisk god frokost og blir samtidig en matredder. Denne versjonen blir servert med bakte epler og kanel. Ha lønnesirup og kanel på eplebitene og bak ved 210 grader til de begynner å karamelisere. Bland egg, lønnesirup, salt og melk, legg skivene opp i til de ha suget til seg det meste av røren og så stek de på begge sider i litt olje på middels varme. Serveres med eplebitene og litt ekstra kanel på toppen! God helg!
Bland egg, lønnesirup, salt og melk, legg skivene opp i til de ha suget til seg det meste av røren og så stek de på begge sider i litt olje på middels varme.
Serveres med eplebitene og litt ekstra kanel på toppen! God helg!
Arme riddere med bakte epler
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments