lav-karbo/ paleo/ pegan/ Specific Carbohydrate diet/ uten egg/ uten gluten/ uten korn/ uten melk/ uten nøtter/ uten soya/ uten sukker/ kunstige søtstoffer/ vegan/ vegetarisk

Curry-bakt blomkål

Har du prøvd ovnstekt blomkål med curry?
Blomkål inneholder nesten alle vitaminer og mineraler du trenger og er en god kilde til fiber og antioksidkanter.
Mye smak; mye næring!

P.S.: Visste du at du kan bruke blomkål bladene også? De gir en nydelig crunch i retten!

  • 1 blomkål, skjært i biter, med blader
  • salt
  • olivenolje (eller kokosnøttolje)
  • 1 ss curry pulver

Skjær blomkålen i biter, dryss over litt salt, curry og olje, bland godt og stek i ovn i 20-30 min ved 210 grader.
Passer utmerket til linseburger, fisk eller i kremete supper.

Curry-bakt blomkål

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 30 minutes

Ingredients

  • 1 blomkål, skjært i biter, med blader
  • salt
  • olineolje (eller kokosnøttolje)
  • 1 ss curry pulver

Instructions

1

Skjær blomkålen i biter, dryss over litt salt, curry og olje, bland godt og stek i ovn i 20-30 min ved 210 grader.

2

Passer utmerket til linseburger, fisk eller i kremete supper.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 − three =