Knutekål har en mild og deilig smak og er en god kilde til C-Vitamin og kalium. Som en korsblomst grønnsak hjelper den å holde kroppen din frisk og mye fiber sørger for god tarmhelse.
Knutekål er enten lysegrønn eller lilla og bladene smaker utmerket i salat eller dampet. Vær obs på at du skjærer av nok av skallet da den lett kan være litt hardt.
- 1 knutekål, skjært i 0,5 cm tykke skiver
- 1 egg, saltet og blandet
- havsalt
- Jyttemel
- glutenfri griljermel
- sitron/remulade
- olivenolje for steking
Salt skivene og dykk dem først i mel, så i egg og til slutt i griljermel. Stek på middelsvarme i olivenolje til den blir gulden og så snu.
Serveres gjerne med grønn salat og poteter.
Knutekål har en mild og deilig smak og er en god kilde til C-Vitamin og kalium. Som en korsblomst grønnsak hjelper den å holde kroppen din frisk og mye fiber sørger for god tarmhelse. Knutekål er enten lysegrønn eller lilla og bladene smaker utmerket i salat eller dampet. Vær obs på at du skjærer av nok av skallet da den lett kan være litt hardt. Salt skivene og dykk dem først i mel, så i egg og til slutt i griljermel. Stek på middelsvarme i olivenolje til den blir gulden og så snu. Serveres gjerne med grønn salat og poteter.Knutekål Schnitzel
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments