Glutenfri pasta med paprika-kjøtt-saus

Av og til må det bare være pasta. Sausen er raskt laget og oppskriften fungerer kjempebra som en hverdagsmiddag. Bruk helst økologiske matvarer, som er fri fra sprøytemiddler og antibiotika.

  • favorittpastaen din (glutenfri eller vanlig fullkorn)
  • extra jomfru olivenolje
  • 1 rødløk
  • 2 røde paprika
  • 10 mellomstore tomater
  • 400g karbonadedeig av storfe (eller kylling)
  • basilikumblader
  • salt

Hakk løken og stek på middels varme, skru opp varmen, tilsett kjøttdeigen og rør til kjøttet er gjennomstekt, tilsett først hakket paprika og etter 2 minutter de hakkete tomatene. Stek i 5 minutter på middels varme og smak til med salt og basilikumblader.
Kok pastaen og server sammen med sausen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply