Naturlig glutenfri pizzabunn

Denne pizzabunnen er både sunn og næringsrik. Du trenger ikke gjær heller, som er et godt alternativ for folk som sliter med soppinfeksjoner. Oppskriften er til 2 pizzaer.

  • 1 kopp amarantmel
  • 1 kopp bokhvetemel
  • 1/2 kopp (malt) chia frø
  • 4 spiseskjeer med extra jomfru olivenolje
  • oregano
  • salt
  • vann

Bland alle ingredienser godt sammen og tilsett passelig med vann, sånn at deigen holder godt sammen. La den hvile i 15 minutter før du lkjevler ut halvparten av deigen mellom to bakepapir.  Legg på pizzasaus (jeg bruker økologisk tomatpuré, salt, oregano og litt olivenolje), ost eller soyaost hvis du tåler det og favorittpålegget ditt. Jeg brukte spekeskinke, artisjokker og hvetegresspesto. Bak ved 200°C i ca. 12 minutter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply