Egge-Quiche med spinat

Denne enkle retten er en absolutt vinner når du skal invitere til lunch hjemme hos deg. Pakket med masse deilig spinat, er den både sunn og velsmakende. Vegetarianere kan droppe spekeskinken og eventuelt ha litt grønne erter i.

  • 3 purreløk (bare det grønne hvis du følger LavFODMAP)
  • 1 liten pakke spekeskinke (eller en kopp grønne erter for vegetarversjonen)
  • 1 stor pakke fersk spinat
  • 6 egg
  • salt
  • pepper
  • økologisk ekstra jomfru olivenolje

Skjær purreløken i strimler og stek i litt olivenolje til de begynner å ta litt farge. Tilsett strimler spekeskinke og rør videre i to minutter. Sett til siden for avkjøling.

Pisk sammen eggene med salt og pepper, vend inn spinaten og til slutt purreløken og spekeskinken.

Smør en paiform med litt olivenolje og ha blandingen oppi. Stek ved 200 grader i ca 45 minutter eller til toppen begynner å ta farge. Sjekk med en bakenål om eggene har blitt faste. Serveres gjerne med noen basilikumblader og en deilig tomatsalat.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply