pegan/ uten egg/ uten gluten/ uten melk/ uten soya/ uten sukker/ kunstige søtstoffer/ vanlig/ vegetarisk

Chia og kanel granola

Selvfølgelig kan du kjøpe müsli eller granola i butikken men har du sjekket bak på pakken hva du egentlig spiser? Ofte er det tilsatt mye sukker og herdet fett og andre rare ting så hjemmelaget er som alltid best! Velg gjerne økologiske ingredienser hvis du kan. Her er en av familiens favoritter:

  • 500ml havregryn
  • 1 håndfull hakkete hasselnøtter
  • 4 ss chia frø
  • 1/2 ss kanel
  • 2 ss Berit Nordstrand smør (eller smeltet smør hvis du tåler det)
  • 4-6 ss flytende honning
  • mitt hemmelige tips: en klype salt

Bland alle ingrediensene godt og ha de i langpanne. Stek ved 180 i ca 20min til de ta litt farge og du kjenner på en nydelig lukt. Kan spises til frokost, lunsj og kveld og blandes gjerne med yoghurt eller melk og frukt.

Chia og kanel granola

Print Recipe
Serves: 6-8 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • 500ml havregryn
  • 1 håndfull hakkete hasselnøtter
  • 4 ss chia frø
  • 1/2 ss kanel
  • 2 ss Berit Nordstrand smør (eller smeltet smør hvis du tåler det)
  • 4-6 ss flytende honning
  • mitt hemmelige tips: en klype salt

Instructions

1

Selvfølgelig kan du kjøpe müsli eller granola i butikken men har du sjekket bak på pakken hva du egentlig spiser? Ofte er det tilsatt mye sukker og herdet fett og andre rare ting så hjemmelaget er som alltid best! Velg gjerne økologiske ingredienser hvis du kan. Her er en av familiens favoritter.

2

Bland alle ingrediensene godt og ha de i langpanne. Stek ved 180 i ca 20min til de ta litt farge og du kjenner på en nydelig lukt. Kan spises til frokost, lunsj og kveld og blandes gjerne med yoghurt eller melk og frukt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

twenty + thirteen =