pegan/ uten gluten/ uten melk/ uten nøtter/ uten soya/ uten sukker/ kunstige søtstoffer/ vegetarisk

Matredder burger


Som matredder bruker jeg ofte resten av potetmos og ett egg som base for vegetar-burger og tilsetter det som ellers ligger igjen i kjøleskapet.
Denne gangen ble det «taco-burger» med svarte bønner og paprika:

  • 1egg
  • potetmos (bruk mengden du har)
  • 1/2 bønner
  • kuttet paprika
  • (glutenfri) mel for riktig konsistens hvis nødvendig
  • salt
  • olivenolje

Med en potet-moser bland sammen poteter og bønner, sånn at halvparten av bønnene er knist.
Tilsett egg, salt, paprika og eventuelt litt mel sånn at deigen holder sammen. Stek på begge sider på middels varme.
Serveres gjerne med en stor salat!
Her gjelder det å være kreativ og bruke det man har så i prinsippet fungerer alt av grønnsaker, mais, skinkerester,…

Lyst å prøve flere vegetar burgere? Prøv disse Curry-Quinoa burgere!

Matredder burger

Print Recipe
Serves: 2-4 Cooking Time: 20 min

Ingredients

  • 1egg
  • potetmos (bruk mengden du har)
  • 1/2 bønner
  • kuttet paprika
  • (glutenfri) mel for riktig konsistens hvis nødvendig
  • salt
  • olivenolje

Instructions

1

Som matredder bruker jeg bruker ofte resten av potetmos og ett egg som base for vegetar-burger og tilsetter det som ellers ligger igjen i kjøleskapet.

2

Denne gangen ble det «taco-burger» med svarte bønner og paprika.

3

Med en potet-moser bland sammen poteter og bønner, sånn at halvparten av bønnene er knist.

4

Tilsett egg, salt, paprika og eventuelt litt mel sånn at deigen holder sammen. Stek på begge sider på middels varme.

5

Serveres gjerne med en stor salat!

6

Her gjelder det å være kreativ og bruke det man har så i prinsippet fungerer alt av grønnsaker, mais, skinkerester,...

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × 1 =