AIP/ lav-karbo/ paleo/ pegan/ Specific Carbohydrate diet/ uten egg/ uten gluten/ uten korn/ uten melk/ uten nøtter/ uten soya/ uten sukker/ kunstige søtstoffer/ vegan/ vegetarisk

Stekt squash med steinsopp

Siste helg tok vi en lang tur i skogen sammen med barna 
og kom hjem med ca 10 kilo gigantiske steinsopp; forholdene hadde bare vært helt perfekte.
Størsteparten stekte vi og fryste ned en god del av det. Resten tørket vi i ovn for å ta vare på den gode smaken året rundt som tilsetning i sauser, gryter og supper.

Søndagsmiddagen ble stekt squash med steinsopp og persille; laget på 20 min, smaksrik og sunt.

  • steinsopp, renset og skjært i tynne strimler
  • hakket løk
  • squash, skjært i biter
  • hakket persille
  • salt
  • pepper
  • olineolje
  • en dash sitronsaft

Ha steinsoppen i en tørr stekepanne og stek til den begynner å ta litt farge. Tilsett olivenolje og løk og fres til løken begynner å bli gjennomsiktig. Ha i squashen og rør til den ta litt farge før du tilsetter persille.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kan spises alene eller serveres til ris eller kjøtt.

Tipp: Passer også perfekt som pastasaus hvis du tilsetter fløte du tåler!!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

four × four =