Spicy bønner med spinat

En nydelig vegan smaks-eksplosjon med mye næring grunnet tare, spinat og pinje-kjerner.
Jeg brukte tare blandingen Flamme Hav fra Tekslo Seaweed og chilien i blandingen gir ikke bare en spicy tone til retten men øker også forbrenningen.
Vi bruker mye grønnsaker og bare lite bønner så oppskriften kan brukes i en moderat lav-karbo diett.

  • 1/2 krus kokte hvite bønner
  • 2 hvitløkfedd, skjært i skiver
  • 1 krus cherrytomater
  • 1/2 krus pinje-kjerner
  • ekstrajomfru olivenolje
  • havsalt
  • en skvett sitronsaft
  • 1 pakke vasket spinat (eller fersk spinat fra bonden eller hagen)

Stek cherrytomatene i olivenolje på middels varme til de begynner å ta litt farge og åpner seg. Tilsett hvitløk og pinje-kjerner og bønnene etter noen minutter.
Ha spinat i pannen og rør til den faller sammen. Smak til med sitronsaft, salt og Flamme Hav og server varmt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply